Personbil B

En lärarledd utbildning med digitalt material

 

Vad föredrar du – mobil, surfplatta eller dator?

Oavsett vilket, kan du där arbeta med nästan hela din körkortsutbildning. Du använder kanske mobilen för att se film, läsa in fakta eller lyssna på den inlästa texten. Karnske gör du dina interaktiva övningar eller besvarar frågor i "plattan" eller på din dator. Allt finns i Elevcentralen  och kan kombineras som du vill.

Övningskörning

Du behöver erfarenhet när du ställs inför problem, och den kan du bara bygga upp genom att utsättas för olika situationer tillräckligt många gånger i olika trafkmiljöer. På så sätt lär du dig att lösa de problem som uppstår i trafken på ett naturligt och smidigt sätt. Du ska bli beredd att självständigt bedöma och handla rätt i komplexa trafksituationer.

Vi använder oss av moderna, lättkörda och säkra bilar. Vi kan erbjuda utbildning både på automatväxlad och manuellt växlad bil.

Vi har alltid det senaste utbildningmaterialet och till vår hjälp använder vi Ipads för att tydligt kunna åskådliggöra de övningar vi ska jobba med. Vi dokumenterar din utveckling efter varje körlektion, och den dokumentationen kan du se på dina privata webbsida som du får av oss.

Tillsammans med dig så planerar vi din körkortsutbildning och jobbar sedan tillsammans med dig för att uppnå dina mål. Våra trafiklärare använder sig av en modern pedagogik, och vi anpassar oss efter dina önskemål för att du ska få en utbildning som du blir helt  nöjd med.

Att tänka på:

  • Fundera på när du vill ha ditt körkort, och kom till oss i god tid. Tillsammans planerar vi din utbildning.
  • Då måste ha körkortstillstånd. Sök på www.transportstyrelsen.se
  • Vi använder alkolås i bilarna. Du får ett munstycke av oss som du tar med till varje körlektion.
  • Om du behöver avboka din körlektion,måste du göra det 24 timmar innan . Blir du sjuk, kontakta oss så fort som möjligt.
  • Kom alltid förberedd till din körlektion. Läs på om den övningen du ska jobba med så blir körlektionen mer effektiv.
  • Dags för uppkörning? Vi bokar alltid in en uppvärmningslektion i direkt anslutning till ditt prov.

För priser och paketlösningar, se vår prislista eller vår e-handel.

alkokas